0
Coral Club
distribuitor independent
Telefon
L-V: 10:00-18:00
0730 177 495
Magazin
Infoline:
Ai nevoie de un sfat?
Suna-ne !   L-V: 10-18
0730 177 495
Produse recomandate:
Produsul a fost adaugat in wishlist.

In continuare, poti vedea si alte produse
sau finaliza si primi lista pe mail.Inapoi la site Vezi lista

Microhidrina- un antioxidant puternic

FORMA DE PREZENTARE: 60 capsule

„Microhydrin” este un puternic antioxidant care inhiba în mod activ acţiunea radicalilor liberi şi protejeaza in mod eficient organismul impotriva celor mai agresivi dintre ei. Consumul produsului poseda numeroase efecte pozitive şi anume: sporirea rezistenţei şi capacitaţii de munca, intarirea imunitaţii, impiedicarea imbatrânirii premature, incarcarea organismului cu un puternic aflux de energie.

Acţiunea componentelor active

Produsul „Microhydrin” creşte rezistenţa in timpul efortului fizic, antrenamentelor sportive sau muncii epuizante. Dupa numai o saptamana de administrare acest produs unic contribuie la reducerea nivelului de acid lactic cu pana la 24% şi la eliminarea rapida a acestuia din muşchi, accelerand refacerea dupa efort. Elimina senzaţia de durere, creşte fermitatea şi tonusul ţesutului muscular, permiţand suportarea cu uşurinţa a supra-eforturilor, fapt ce face din ”Microhydrin” un produs extrem de popular in randul sportivilor.

Asigurand organismul cu antioxidanţi puternici, imbunataţeşte sinteza de energie celulara produsa in mitocondrii ca rezultat al scindarii proteinelor, grasimilor şi carbohidraţilor. Electronii formaţi in urma rezultatului acestui proces se transfera in continuare catre toate celulele organismului şi participa la respiraţia celulelor, restabilind forma activa a ATP – NADH, care mareşte potenţialul energetic al organismului. Este un aspect foarte important, intrucat o suficienta rezerva de energie asigura o capacitate de munca fizica şi intelectuala crescuta, imbunataţeşte regenerarea organelor şi ţesuturilor lezate, schimbul de substanţe la nivel celular şi este cruciala in lupta impotriva bacteriilor patogene şi a bolilor.

Inhiband in mod activ acţiunea radicalilor liberi, produsul „Microhydrin” impiedica oxidarea celulelor sanatoase şi restabileşte in organism mediul alcalin favorabil, contribuind la saturarea intensa a sangelui cu oxigen. Cercetarile ştiinţifice au demonstrat ca in mediu alcalin oxigenul este mai bine şi mai repede absorbit de catre celula, imbunataţindu-se, prin urmare, hranirea celulelor şi schimbul de substanţe. De aceea, pentru intarirea organismului, este extrem de importanta creşterea nivelului de oxigen in sange.

Produsul imbunataţeşte, de asemenea, proprietaţile biologice şi tensiunea superficiala a lichidului intercelular sanatos, ceea ce duce la creşterea substanţiala a hidratarii celulelor şi a capacitaţii lor de a absorbi mai bine substanţele nutritive.

COMPOZITIE:

• Microhidrina (citrat şi carbonat de potasiu, ascorbat şi sulfat de magneziu, siliciu, hidroxid de calciu, acid citric, manitol, ulei din seminţe de floarea - soarelui, apa purificata ionizata) - 300 mg • excipienţi.

RECOMANDARI:

Produsul „Microhydrin” asigura o susţinere energetica direcţionata:

• a sistemului imunitar, imbunataţind rezistenţa faţa de viruşi şi bacterii; • a sistemului cardiovascular, imbunataţind alimentaţia celulelor şi schimbul de substanţe; • a sistemului digestiv, contribuind la o mai buna asimilare a substanţelor nutritive; • a sistemului muscular, crescand fermitatea şi tonusul muşchilor.

MOD DE ADMINISTRARE:

In calitate de supliment alimentar, cate 1 capsula pe zi cu un pahare mare cu apa in prímele 2 zile, apoi 1-2 capsule de 2 ori pe zi sau conform recomandarilor specialistului. A se consuma cu prudenta in timpul sarciniisi, alaptarii, precum si de catre persoanele diabetice. Suplimentele alimentare completeaza aportul nutrientilor din regimul alimentar zilnic si sunt parte integranta a modului sanatos de viata.

Puteti comanda produsul direct aici la pretul de catalog sau puteti alege sa va inscrieti in Coral Club si aveti 20% reducere la achizitionarea produsului.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne!


0730 177 495
Luni-Vineri (10:00-18:00)

Pareri si recenzii despre Microhidrina- un antioxidant puternic:

Nu exista nicio recenzie sau parere despre acest produs.
Fii tu primul care publica o parere!


Produse similare cu Microhidrina- un antioxidant puternic:

Copyright © 2018 CoralMag.ro. Website by HTD